Bloggosaurus

Bloggosaurus

Hemmelig overskrift

- En fashion & lifestyle-blogg med base i Arilds gate 8 i Ila.

Hygge

LifestylePosted by Jonas Wed, November 24, 2010 16:57:09
Kjære blogg. Idag sto jeg i fruktavdelingen på Rimi, og bestemte meg for at idag skal jeg jammen være litt hyggelig. Det nærmer seg jo jul, og da er det på tide med et lite skippertak hva karma angår. Og hva er mer hyggelig enn en skål med klementiner som står framme, klar til å forsyne en hvilken som helst passerende Håvard eller Jens med frisk smak, dagens C-vitaminer og en god dose julestemning?


Dette skulle være min lille hverdagsgave. Samvittigheten var på topp da jeg ruslet plystrende inn døra, med den lille klementinposen i handa. Men som vanlig når jeg prøver å være hyggelig, blir det hele spolert av Jens.


Den jævla kødden. Her prøver jeg å gjøre noe litt koselig, også må Jens se det hele som en konkurranse og gjøre alt i sin makt for å overgå meg. Han klarer ikke engang å sette pris på en liten hverdagsoppmerksomhet, for ham handler det bare om hvem som virker snillest. Vedder på at han ikke engang tenker over de flotte klementinene, men bare fokuserer på konkurransen om å være den hyggeligste bloggosaurusen.


Dette skal du få igjen for, Jens. Din utakknemlige satan.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.