Bloggosaurus

Bloggosaurus

Hemmelig overskrift

- En fashion & lifestyle-blogg med base i Arilds gate 8 i Ila.

Sykkel til salgs

LifestylePosted by Jens Sun, January 09, 2011 23:15:28
Sykkel til salgs.

Hvis noen trenger ny boplass er vel dette også oppe til diskusjon.

Filmskaping og jonasdiss

LifestylePosted by Jens Tue, November 09, 2010 00:49:36

Som våre mest intelligente lesere kanskje har fått med seg er Jonas filmskaperen her i husstanden. Det kan ved nærmere ettertanke da ane seg som noe lugubert at han hovedsakelig har bloggposter om pornografi, og ikke så mye annet filmrelatert, men nuvel. Det dere kjære lesere kanskje ikke vet derimot, er at undertegnede og Håvard også var filmskapere I vår tid, og at Jonas, til tross for nå snart to år med filmstudier fortsatt har mye å lære av sine to overmenn.


Det dere kan se under er det ypperste av ingenuitet og kreativitet knyttet til feltet filmskaping, såvel som en god del historisk korrekthet. Kos dere.


Kazoo

LifestylePosted by Jens Thu, December 31, 2009 03:33:23


Da har jeg gleden av å meddele at nok et instrument har funnet sin vei inn i vår ydmyke husstand.

Avbildet er altså en Kazoo. Greit nok, det tok meg cirka 4 dager å finne ut hva det var, og enda en dag å finne ut hvordan i helvete man fikk greia til å lage lyd.
Men etter nesten en uke intens research fant jeg altså ut av det. Blir nødt til å takke Håvard for denne flotte julegaven.

Nettet opplyser forresten også om følgende:

CAUTION: Continued Kazoo Playing Can Be Very Annoying to Spouses, Parents, and Co-Workers.

Skal forsikre meg om at nettet snart oppdaterer ved å addere: 'flatmates' til den lista. Dette som takk for at du kommer heim om dagene for å skru av varmen på badet og la døra stå åpen. Frøys fast i doskåla forleden dag og det var fem grader på kjøkkenet. Det eneste positive var at jeg ikke lenger trengte sette ting tilbake i kjøleskapet da det var kaldere utenfor.

PS: Jeg har lagt en gjenstand på rommet ditt i do og deretter lagt den på plass igjen. Have fun.